четвер, 13 жовтня 2016 р.

Засідання Школи Лідера «Лідер і лідерство»

Засідання Школи Лідера «Лідер і лідерство» 

       На базі Херсонського Центру позашкільної роботи продовжила свою діяльність Школа лідера для активістів органів учнівського самоврядування навчальних закладів Дніпровського району міста.                   На розширене засідання клубу «Лідер» Центру 6 жовтня 2016 року були запрошені президенти та заступники лідерів – новачки, яких було обрано до рад шкільних парламентів на початку навчального року . У засіданні «Лідер і лідерство» взяли участь представники ЗНЗ № 12, 18 (новий президент ШО "Максимум" - Кравець Анастасія), 32, 36, 38, 48, 50, 52, 53, ЦОМу та члени клубу «Лідер» Центру.        
        Старшокласники познайомилися один з одним, взяли участь у обговоренні масових заходів клубу «Лідер» ХЦПР,підвели підсумки участі у благодійній акції «Склади ранець товаришу» по збору канцтоварів для дітей воїнів АТО та тимчасово переміщених, скоординували план роботи школярів-волонтерів на канікули, стали учасниками практичного тренінгу «Лідер і лідерство» на розвиток лідерських якостей, який було проведено психологом Центру Биковою О.Г.                
        Учасники засідання активно працювали в групах, вчилися брати на себе відповідальність за роботу ради шкільного парламенту, вмінню координувати та контролювати діяльність шкільного колективу. Мозговий штурм «Якості лідера», завдання «Ситуація», ігри «Крок назустріч», «Острів», тематичні вправи допомогли лідерам-новачкам розставити пріоритети своєї роботи у школі.
         Присутні підтримали пропозицію щодо проведення виїзних засідань Школи Лідера на базі навчальних закладів міста. Так, у жовтні відбудуться тематичні тренінги для лідерів шкільних парламентів на базі ЗНЗ №32 та №52.







Немає коментарів:

Дописати коментар